CoolStart: automatisch energie besparen

De milieuvriendelijke Hansgrohe technologie voor wastafelmengkranen

Bij de CoolStart technologie van Hansgrohe stroomt er in de middenpositie van de greep uitsluitend koud water. Terwijl standaard wastafelmengkranen met de greep in de middenpositie direct de geiser of warmwatervoorziening activeren, is dit bij CoolStart wastafelmengkranen niet het geval. Als de greep naar links wordt bewogen, wordt er heet water bijgemengd. De gebruiker bepaalt hoe hoog de temperatuur moet zijn. Het draaien van de greep naar rechts is geblokkeerd.

Met CoolStart wordt minder energie verbruikt, waardoor de CO2-uitstoot ook verminderd. Zo ontziet de jongste Hansgrohe technologie automatisch het milieu en uw portemonnee. De innovatieve bedieningsergonomie (de greep voor warm water hoeft alleen nog maar naar links te worden bewogen) markeert een nieuwe

Username

Password

Remember Me

trend in de sanitairbranche.

Moderne kranen met besparende functies – typisch Hansgrohe
Hansgrohe heeft de CoolStart technologie toegepast bij de kranenseries Metris, Talis, Focus en Logis.

Goede argumenten voor CoolStart:

  • Uw beste verkoopargument is het besparingspotentieel. Wie wastafelmengkranen met CoolStart koopt, bespaart energie en daarmee geld. 
  • In combinatie met de EcoSmart technologie besparen uw klanten tot maar liefst 60 procent aan kostbaar water. 
  • Van particulier tot hotel: het CoolStart kranenassortiment is interessant voor een brede doelgroep en biedt u uitstekende afzetmogelijkheden in de projectontwikkeling. 
  • De goed in de markt gepositioneerde successeries Metris, Talis, Focus en Logis zorgen voor een hoge bekendheid van CoolStart – en dat in verschillende prijsklasses.

Onze service

  • Deskundig advies
  • Ervaren professionals
  • Dag en nacht bereikbaar

CV & Loodgietersbedrijf De Kruyf
Reeweg Oost 91
3312 CL Dordrecht
Telefoon 078 613 29 38

Aangesloten bij Uneto VNI

Copyright © 2024 De Kruyf - CV & Loodgieters - Dordrecht en omstreken